vineri, 6 august 2010

Siluan vrea sa traiasca!


"De cum ii privesti pentru prima data, acesti doi ochisori mari si blanzi te urmaresc mereu si iti scriu in suflet mesaje pe care le vei purta cu tine toata viata. Sunt ochisorii unui sufletel de nici 6 luni care doreste sa faca primii pasi, sa spuna primul sau cuvant, sa traiasca si sa faca lumea asta mai frumoasa.Poarta numele Sfantului Siluan, care inseamna “bland si smerit cu inima”, este un copilas minunat, care de cand s-a nascut trece prin mari incercari. A fost asteptat cu mare bucurie de catre familia preotului George si Simona Bota. Este o familie frumoasa care a ajutat multa lume de-a lungul timpului si care a fost binecuvantata de bunul Dumnezeu cu 3 copilasi minunati. De cand era inca in burtica, mami obisnuia sa-l numeasca “Micu” si asa l-am alintat si noi. Acum “Micu” are nevoie ajutorul nostru, al tuturor."
Mai multe detalii despre povestea micutului si cum il puteti ajuta gasiti pe link-urile de mai jos:

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!