joi, 28 mai 2009

Targ de produse bio



"Vă invităm să vizitaţi Târgul pentru o Viaţă Sănătoasă, care îşi deschide porţile între 29 şi 31 mai, la Muzeul Ţăranului Român.Veţi descoperi propuneri diverse legate de viaţa sănătoasă despre care se vorbeşte atât de mult în ultimii ani. Puteţi petrece clipe plăcute alături de ofertele organizatorilor care se străduiesc să prezinte cele mai variate idei pentru a scăpa de stresul cotidian.
Vă asteptam să descoperiţi oferte de produse şi servicii BIO (atât produse alimentare cât şi produse cosmetice), să vă convingem să faceţi mai mult sport, să găsiţi cărţi interesante, să vă achizitionaţi echipamente sportive şi să redescoperim împreună natura.
Preţul biletului este de 6 lei sau 2 lei pentru elevi, studenţi, pensionari. 1 leu din costul biletului va fi donat către Asociaţia Mai Mult Verde, pentru ca împreună cu dumneavoastra să continuam să ajutăm natura.
De asemenea, vă aşteptam să participaţi la workshop-urile noastre care vor avea teme variate de la nutriţie sănătoasă, la forme alternative de relaxare, de la sfaturi pentru a ne relaxa prin propriile noastre creaţii, până la invitaţii la sport, de la subiecte legate de psihologie, până la subiecte legate de frumuseţea sănătoasă.
Pentru mai multe detalii legate de Târgul pentru o Viaţă Sănătoasă vă rugăm să accesaţi www.targuripentrutine.ro. "

Niciun comentariu: